joi. apr. 18th, 2024

Cu ce ne tratăm cel mai bine când suntem răciți? Cu o supă de pui! Ce mâncăm frecvent când suntem la regim, de slăbire sau nu? Un grătar sau carne fiartă de pui. Indiferent de cum este preparată, carnea de pui aduce beneficii mari pentru sănătate și nu ar trebui să lipsească din alimentație.

Beneficiile neștiute ale consumului cărnii de pui

Mai ales dacă este vorba de un pui crescut cât mai natural, potrivit site-ului Activebeat.

Carnea de pui este săracă în grăsimi și calorii și bogată în proteine, ceea ce o face ideală pentru menținerea greutății. În plus, este bogată în nutrienți și vitamine esențiale. Cu o listă întreagă de moduri în care putem găti carnea pui, a devenit aproape nelipsită din meniul săptămânal al multora.

Iată cele mai mari beneficii pentru sănătate ale consumului de carne de pui:

Este o sursă de proteine

Dacă sunteți în căutarea unei surse grozave de proteine ​​slabe, cu conținut scăzut de grăsimi, carnea de pui este cea mai bună opțiune. Proteina din pui ajută la creșterea și dezvoltarea mușchilor și ajută la menținerea unei greutăți corporale sănătoase, ajutând la pierderea în greutate.

Un antidepresiv natural

Ca și curcanul, puiul are un conținut ridicat de aminoacid numit triptofan, care oferă acel sentiment reconfortant după ce am mâncat o farfurie de supă de pui. Consumul de carne de pasăre crește nivelul de serotonină din creier, îmbunătățește starea de spirit și ajută chiar la un somn mai bun.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *