mar. ian. 18th, 2022

Un bărbat de 65 de ani a fost vaccinat de cel puțin opt ori împotriva noului coronavirus. O anchetă aflată în desfășurare susține că pacientului i s-a administrat o serie de doze de vaccin, iar oamenii legii vor să afle cum de s-a putut întâmpla asta. De-a dreptul ireal este că bătrânul susține că numărul dozelor primite este mult mai mare!

Unui bărbat i-au fost administrate cel puţin 8 doze de vaccin! 

Unui bărbat din India i-au fost administrate cel puţin opt doze de vaccin anti-Covid, în 2021, a declarat un responsabil din domeniul sănătăţii. Brahmdeo Mandal, în vârstă de 65 de ani, a declarat că, de fapt, a primit 11 doze de vaccin, în statul indian Bihar. Anchetatorii au putut dovedi până acum doar opt, însă cercetările continuă.

De profesie poştaş, dar ieșit la pensie, indianul a povestit că dozele de vaccin l-au ajutat să scape de dureri şi să rămână sănătos. Acesta a susţinut, de asemenea, că nu a avut niciun efect advers în urma vaccinărilor multiple. Dacă nu era depistat, Brahmdeo Mandal era pe punctul de a-și face a 12-a doză la un centru de vaccinare, săptămâna trecută.

O anchetă este în curs de desfăşurare. Autoritățile locale vor să afle cum a reuşit acest bărbat, care locuieşte cu familia sa în districtul Madhepura, să primească mai multe doze de vaccin anti-cornavirus.

„Am descoperit deja dovezi că i-au fost administrate opt doze în patru locuri”, a declarat Amarendra Pratap Shahi, un medic din Madhepura, pentru BBC.

Potrivit unor investigaţii, bărbatul a reuşit să primească „două doze de vaccin la o diferenţă de o jumătate de oră”, în aceeaşi zi, fiecare administrare fiind înregistrată pe portal”.

„Suntem nedumeriți de cum s-ar putea întâmpla acest lucru. Se pare că este un eșec al platformei. Încercăm, de asemenea, să aflăm dacă a existat vreo neglijență din partea oamenilor care gestionează centrele de vaccinare”, a spus Shahi.

„Dar încă mă întreb cum de nu a fost detectat după atâtea doze de vaccin”, a adăugat medicul.

Indianul susține că s-a vaccinat de 11 ori

Brahmdeo Mandal, care și-a notat pe un carnețel datele, orele și centrele de vaccinare, susține că a primit 11 doze de vaccin între februarie și decembrie anul trecut. Bătrânul a declarat că a călătorit în taberele de vaccinare din Madhepura și chiar în cel puțin două regiuni învecinate – una la mai mult de 100 km – pentru a se imuniza. A folosit diferite cărți de identitate, pentru a putea fi înregistrat pe aceste platforme.

Bărbatul a dezvăluit că a fost „vraci practicant” în satul său înainte de a se angaja ca poştaş şi că „ştia câte ceva despre boli”.

„După ce m-am vaccinat, durerile mele au dispărut. Înainte aveam dureri de genunchi şi mergeam în baston. Acum nu mai am. Mă simt bine”, a precizat el.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *