mie. aug. 17th, 2022

Pentru publicul din România, au fost mereu Oana și Catinca Roman, una dintre cele mai celebre perechi de surori de la noi din țară. Ceea ce oamenii nu știu este că fiica cea mare a Mioarei Roman nu a purtat niciodată numele de familie al fostului premier. Vedeta a făcut mărturisiri dureroase despre trecutul său, dezvăluind cum a decurs prima sa întâlnire cu Petre Roman.

Catinca i-a purtat niciodată numele de familie lui Petre Roman

Catinca Roman este un nume cunoscut în România. Designer de modă, sora Oanei Roman și fiica vitregă a fostului premier, puțini știu că, de fapt, ea nu a purtat niciodată numele de familie al lui Petre Roman.

Avea doar șase ani când mama sa, Mioara, se căsătorea pentru a doua oară. Aceasta a mărturisit că a avut o relație bună cu fostul premier.

„Eram un copil introvert, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor”, a povestit Catinca, invitată la emisiunea „În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe Youtube.

Înainte de a se îndrăgosti de Petre Roman, despre care a spus că a fost iubirea vieții sale, Mioara Roman a fost căsătorită, pentru o scurtă perioadă, cu Iosif Zilahy, sportiv și antrenor de scrimă, bărbatul care a făcut-o mamă pentru prima oară.

Deși părinții ei au divorțat, iar ea a trebuit să locuiască alături de Petre Roman, Catinca nu l-a uitat pe Iosif Zilahy, al cărui nume de familie îl poartă, de fapt, în acte.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.