joi. mart. 28th, 2024

Înainte de pandemie, nu exista Crăciun fără celebrele concerte ale lui Ștefan Bănică Jr. de la Sala Palatului. Pentru că nici anul acesta nu au putut fi organizate aceste evenimente, artistul a ales să pregătească un spectacol televizat, la care tot publicul din România a avut acces. Însă nemulțumirea cântărețului a fost totuși remarcat din discursul său. Ștefan Bănică Jr. a avut un mod neașteptat de a-l denumi pe șeful DSU, Raed Arafat, căruia i-a dat o poreclă. Artistul a fost extrem de dur.

Ștefan Bănică Jr., cuvinte dure despre Raed Arafat. Care e porecla dată șefului DSU

Pentru al doilea an consecutiv, Ștefan Bănică Jr. nu și-a putut susține concertele de la Sala Palatului din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Artistul a filmat totuși un spectacol pentru televiziune, astfel încât fanii să se bucure totuși de piesele sale. Dincolo de show-ul făcut de juratul X Factor, Ștefan Bănică Jr. a avut un discurs acid, în care șeful DSU, Raed Arafat, a primit o poreclă neașteptată din partea artistului.

Cântărețul a vorbit cu subînțeles despre spiritul Crăciunului și personajul negativ, „Grinch”, care a furat magia sărbătorilor prin restricțiile impuse. Ștefan Bănică Jr. nu a pronunțat numele lui Raed Arafat, însă a lăsat să se înțeleagă că șeful DSU este vinovat pentru modul în care românii trăiesc și în acest an sărbătorile de iarnă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *