mie. ian. 26th, 2022

Mihaela Rădulescu și mama ei au o conexiune foarte puternică.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine de la noi din showbiz. Aceasta activează de ani de zile în televiziune și este cunoscută de o țară întreagă. Chiar dacă Mihaela nu are nevoie de prea multe introduceri, nu mulți sunt cei care o știu pe mama ei. Diva de Monaco îi este profund recunoscătoare celei care i-a dat viața și vorbește mereu cu emoție despre ea.

Mihaela Rădulescu are în spate ani de carieră în domeniul jurnalistic. Vedeta a cochetat cu diferite televiziuni și formate de emisiune, dar pe toate le-a realizat exemplar. Mihaela poate fi un model pentru toți cei care aspiră la o astfel de carieră, iar experiența ei poate fi o lecție de viață pentru mulți.

Mihaela Rădulescu s-a mutat, în prima instanță, la Monaco, cu mama ei
Dacă acum duce o viață de lux, demnă de o adevărată divă, copilăria Mihaelei a fost una cât se poate de normală. Fanii vedetei nu știu prea multe despre viața ei personală, Mihaela preferând să fie mereu discretă cu astfel de detalii. De câțiva ani buni, Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco și a renunțat la viața pe care o avea în România. Vedeta nu a plecat singură, ci, inițial, a luat-o și pe mama ei.


Marilena Țiganu este cea care i-a dat viață Mihaelei și cea care a ajutat-o să devină persoana de succes de azi. Jurnalista a recunoscut, de nenumărate ori, că mama ei a fost un adevărat sprijin pentru ea, mai ales în etapa în care fiul ei era mic. Marilena s-a mutat la Monaco pentru a o ajuta pe Mihaela Rădulescu, dar, după un timp, a revenit la viața ei din România.

„Mama a fost mereu cea riguroasă, dar nu era nimic spartan în educația mea. Am avut părinți tineri. Mama avea 20 de ani când m-a adus pe lume și era studentă, ca și tata. Din doi părinți profesori.

N-aveam cum să greșesc fundamental sau să o iau pe vreun drum greșit. Le sunt recunoscătoare pentru tot, mai ales pentru ce nu-mi convenea când nu înțelegeam de ce mă certau. Acum înțeleg tot și îi iubesc și mai mult.”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.