vin. ian. 21st, 2022

Florin Tănase este egalul lui Lionel Messi și Kylian Mbappe în clasamentul mondial al golgheterilor competițiilor interne (campionatele naționale) pe anul 2021.

Fotbalistul lui FCSB a înscris pe parcursul ultimului an calendaristic în Liga 1 de 24 de ori, exact cât au făcut-o și Lionel Messi (FC Barcelona și Paris Saint-Germain), Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain), Mohamed Salah (FC Liverpool) sau Ciro Immobile (Lazio Roma). 

Lewandowski este golgheterul anului, cu 43 de goluri în Bundesliga

Tănase se află pe locurile 30-39 în topul realizat de Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului, top care este dominat de Robert Lewandowski (Bayern Munchen), cu 43 de goluri în Bundesliga.

Pe următoarele trepte ale podiumului se situează Dusan Vlahovic (Fiorentina, 33 de goluri) și Jerry Bengtson (Olimpia Tegucigalpa, Honduras, 32 de reușite).https://6009b587eac3e06952f68aa69711d29f.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Tănase poate pleca de la FCSB pe suma de 3 milioane de euro

Forma bună traversată în 2021 de Florin Tănase a făcut iminent transferul acestuia de la FCSB. Ultima echipă interesată de român este Al-Nasr, din Emiratele Arabe Unite.

„De aia se cheamă clauză de reziliere, clauză de transfer. Dacă se plăteşte clauza şi el este fericit cu contractul care i se oferă, Tănase pleacă, iar noi încasăm 3 milioane de euro. Nu există 2,999,999, de regulă se mai încearcă. 

Noi nu vrem să ne despărţim de Tănase, doar dacă se plăteşte clauza. Înţeleg că este un interes foarte mare. Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma”, a recunoscut Mihai Stoica, managerul general al FCSB.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *