mie. ian. 26th, 2022

Prințul William al Marii Britanii a povestit, cu umor, gafa uriașă pe care a făcut-o față de soția lui, Kate Middleton, atunci când i-a făcut un cadou pentru ziua de naștere.

Kate Middleton va împlini 40 de ani pe 9 ianuarie 2022 și, în așpteptarea evenimentului, Prințul William al Marii Britanii a povestit, în cadrul unui interviu, ce gafă uriașă a făcut cu câțiva ani în urmă. Mai mult, a recunoscut că, deși au trecut ani buni de când a cumpărat un cadou cât se poate de neinspirat, este făcut ”să plătească” de frumoasa lui soție.

Ce cadou neinspirat i-a făcut Prințul William lui Kate Middleton

Kate Middleton își va sărbători cea de-a 40-a zi de naștere pe 9 ianuarie 2022. Vorbind despre acest eveniment, Prințul William a explicat care a fost cel mai puțin inspirat cadou pe care i l-a cumpărat vreodată soției sale.

Dezvăluirile Prințului William, cel care este văzut de opinia publică potrivit pentru a fi Rege al Marii Britanii, fiind al doilea în linia de succesiune, au fost făcute la podcastul fostului atacant al Angliei, Peter Crouch, la BBC Radio Five Live.

Pentru că, așa cum recunoaște chiar el, Prințul William nu a fost întotdeauna atât de inspirat ca să aleagă cadourile perfecte pentru soția sa, dezvăluind că, în urmă cu câțiva ani, i-a dăruit un… binoclu. Evident, a mai spus râzând Prințul William, Kate „nu l-a lăsat niciodată să uite”.

Prințul William: ”Nu a mers bine”

„Odată i-am luat soției mele un binoclu – nu m-a lăsat niciodată să uit asta. Asta a fost mai demult, pe când o curtam. Nu a mers bine. Sincer, habar nu am de ce i-am cumpărat un binoclu, mi s-a părut o idee bună la momentul respectiv”, a  povestit, râzând, Prințul William.

Nici fosta vedetă a fotbalului mondial, Peter Crouch, nu pare să se descurce prea bine când vine vorba despre cadouri, el mărturisindu-i Prințul William că i-a cumpărat soției sale câte un palton timp de trei ani la rândul.

Kate Middleton împlinește 40 de ani

Kate Middleton împlinește 40 de ani, și, deși este îndreptățită la onoarea ca de ziua ei să bată clopotele de la Westminster Abbey, în acest an nu se va întâmpla acest lucru. Pentru Kate Middleton este prima oară când se întâmplă acest lucru, de când s-a căsătorit cu Prințul William.

Conform dezvăluirilor făcute de The Mirror, ea nu va auzi tradiționala bătaie a clopotelor de la Westminister Abbey când își sărbătorește 40 de ani de la naștere, din cauza reducerii costurilor cu întreținerea familiei regale.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.