mie. feb. 21st, 2024

Ion Țiriac i-a îndrumat cariera și viața fostului mare tenismen german, Boris Becker. Becker a povestit ce gesturi făcea miliardarul român pe vremea când el trăia o adevărată dramă.

Gestul uriaș făcut de Ion Țiriac, înainte să îi ofere 10 milioane de euro unei vedete care trăia o dramă

  • Gestul uriaș făcut de Ion Țiriac
  • I-a oferit 10 milioane de euro unei vedete care trăia o dramă

Boris Becker, aflat sub aripa lui Ion Țiriac, a reușit să câștige Wimbledon la doar 17 ani. În acel moment, miliardarul român l-a luat pe învățăcelul său și l-a dus într-o vacanță la Monte Carlo, unde i-a făcut previziuni pentru restul vieții!

Ion Țiriac, gesturi uriașe pentru Boris Becker

„Ion Țiriac m-a dus la Monte Carlo o săptămână după ce am câștigat Wimbledon și mi-a explicat ce s-a întâmplat de fapt și cum va fi restul vieții mele! I-am spus: ‘Ioane, te ascult foarte bine, dar nu te cred deocamdată!’.

Bineînțeles că avea dreptate pentru că avea mult mai multă experiență decât mine pe atunci. El a fost întotdeauna protectorul meu și încă îl consider pe Ion ca fiind un membru al familiei mele. M-aș fi pierdut fără acest mediu pe care el mi l-a creat”, a povestit Boris Becker, în urmă cu ceva timp, pentru Eurosport Germania.

Boris Becker are, în total, 6 trofee de Grand Slam: două la Australian Open, 3 la Wimbledon şi unul la US Open. Germanul a lucrat alături de Ion Țiriac din 1984 până în 1993.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *