sâm. mart. 2nd, 2024

Celebra prezicătoare Carmen Harra a făcut o previziune îngrijorătoare pentru anul 2022. Ceea ce urmează să se întâmple pe plan mondial nu va putea fi controlat. De asemenea, Carmen Harra a dezvăluit cum își va petrece sărbătorile de iarnă în SUA. Clarvăzătoarea vedetelor locuiește în America de foarte mulți ani și a dezvăluit că în perioade ca acestea resimte cel mai mult dorul de România și tradițiile noastre.

Carmen Harra, predicții cutremurătoare pentru următorii ani. Ce ne așteaptă
Carmen Harra este unul dintre cei mai cunoscuți clarvăzători din țara noastră. În anul 1983, Carmen Harra, la acea vreme cântăreață, a hotărât să părăsească România și să se stabiliaescă în SUA, acolo unde are o viață de vis.

Prezicătoarea Carmen Harra a dezvăluit cum se pregătește pentru Crăciun și Revelion, dar și care sunt diferențele între sărbătorile de la noi și cele din America.

Carmen Harra recunoaște, cu părere de rău, că sărbătorile de iarnă petrecute în America nu sunt la fel de frumoase ca cele din România. Prezicătoarea mai spune că îi este dor de tradițiile românești și de momentele petrecute în copilărie.

„Sărbătorile în America nu au frumusețea și ineditul celor din România, sunt foarte comercializate. Tradițiile, așa cum le știu eu, cum erau la bunicii mei la țară, sunt inegalabile. Și acum tânjesc după acele momente și păstrez și acum autenticul acelor momente, cânt colinde, împodobesc bradul de Crăciun.

Carmen Harra este vegetariană
Acum sunt vegetariană, așa că nu mă mai împac cu cârnații și caltaboșul. Totuși, atmosfera Crăciunului la noi este pur românească și rămâne în suflet pentru totdeauna. Ce s-a întipărit în minte, în copilărie, nu dispare niciodată în viața adultă.  Cu trecerea anilor, bucuria amintirilor este mult mai intensă și mult mai impresionantă. Pentru că eu sunt vegetariană, pentru masa de Crăciun o să pregătesc sarmale vegetale”, a spus Carmen Harra.
Ce urmează să se întâmple în lume
În ceea ce privește predicția pentru 2022, Carmen Harra suține că următorii ani vor fi foarte afectați din punct de vedere economic. Din cauza pandemiei de coronavirus criza economică va mai continua.
„Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este, pe undeva, scăpată de sub control.
Predicții dramatice
Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a precizat Carmen Harra.
Urmează ce este mai rău pentru întreaga omenire
De asemnea, prezicătoarea mai crede că următorii 10-12 ani vor fi dureroși pentru omenire, pentru că va fi o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială și economică.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *