mie. ian. 26th, 2022

Mutare-bombă în dosarul fraudării alegerilor de la sectorul 1. Procurorul de caz a cerut să fie detașat la Suceava, acolo de unde a venit.

Procurorul de caz a făcut o mișcare de ultim moment, o cerere la Parchetul Curții de Apel din Suceava, acolo de unde a și venit. 

Acum urmează ca la următoare ședință a Consiliului Superior al Magistraturii să se decidă și să se aprobe sau să se respingă această solicitare. 

Surse apropiate anchetei spun că, de aproximativ 3 luni, nu s-a mai lucrat deloc în cazul acestui dosar, nu a mai fost audiată nicio persoană, nu s-au mai vizionat imagini de pe camerele de supraveghere și nici nu s-au mai dispus expertize. 

În cazul în care se aprobă cererea lui Sorin Iașinovschi la Parchetul Curții de apel din Suceava, sunt șanse mari ca dosarul să fie repartizat unui alt procuror de la Secția pentru investigare a magistraților. 

Imaginile care o îngroapă pe Clotilde Armand: „A fost acolo, în sala de sortare a voturilor” 

Imaginile arată că, în ciuda faptului că a negat că a intrat în sala de sortare a voturilor, Clotilde Armand ar fi fost în respectiva sală, în sala de sortare a voturilor, în momentul în care se numărau voturile din saci.

Noile dezvăluiri vin în contextul în care Clotilde Armand a negat, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi aflat în sala de sortare, după ce Antena 3 a publicat imagini.

Reacţia lui Clotilde Armand, după imaginile de la alegeri

„Câteva precizări pentru televiziunile care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!” și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.