mie. ian. 26th, 2022

Marcel Popescu, fostul președinte al Clubului Sportiv Dinamo, a murit, miercuri, la vârsta de 72 de ani. Tragedia a întristat toată suflarea din “Ștefan cel Mare”.

Marcel Popescu a condus clubul de la 1 ianuarie 2000 și s-a pensionat în 2009, la vârsta de 59 de ani, când a preluat ștafeta Elisabetei Lipă.

Un mesaj de condoleanțe a fost transmis și de către Ionel Culina, actualul ofițer de presă la clubul de fotbal Dinamo București.

Dumnezeu să te odihnească, Marcel Popescu! La finalul anului 1999, Marcel Popescu lăsa liber postul de ofițer de presă al fotbalului dinamovist pentru a prelua funcția de președinte al CS Dinamo. Mulțumesc, Marcel Popescu, pentru tot ce ai făcut pentru culorile clubului pe care l-ai iubit necondiționat până astăzi! Împlinise 72 de ani luna trecută, pe 20 noiembrie. Sincere condoleanțe!”, este mesajul postat de Ionel Culina.

De precizat că Marcel Popescu a făcut parte din Consiliul de Administraţie al FC Dinamo, clubul de fotbal. Ca sportiv, a practicat fotbalul şi atletismul.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.