vin. ian. 21st, 2022

O femeie din Brazilia trăiește un adevărat coșmar din cauza unei probleme de sănătate care își alasă amprenta asupra chipului său. O afecțiune rară a făcut ca nasul femeii de 42 de ani să ajungă dublu ca mărime și persoanele răutăcioase din jurul ei sau de pe internet au numit-o „Pinocchio”.

Cosmeticiana Laudiane Fernandes, de 42 de ani, din Alagoeas, Brazilia, s-a născut cu un hemangiom- o problemă medicală care constă în acumularea de vase mici de sânge care formează

Laudiane a fost diagnosticată la vârsta de 16 ani cu această complicație medicală și a suferit de atunci opt intervenții chirurgicale, inclusiv una pentru a-i scoate un hemangiom din nas care cauza sângerări frecvente.

Operația a implicat tăierea în piele a nasului și remodelarea completă. Cu toate acestea, pielea reparată s-a infectat, iar nasul femeii și-a schimbat aspectul total. Pentru a-i „repara” nasul, medicii au trebuit să efectueze o „altoire” a pielii folosind părți din interiorul obrazului ei. De asemenea, i-au fost prelevate bucăți de piele de pe piept.

Operație de 5 ore, după o spitalizare de trei luni 

După ultima operație, brazilianca a spus: „După cinci ore, procesul a fost complet și, deși m-am simțit fericit că nasul meu era în sfârșit din nou întreg, am fost tristă de aspectul meu și de toate cicatricile cu care rămăsesem.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *