joi. apr. 18th, 2024

Dosarul Caracal continuă. Vineri, 17 decembrie, a avut loc un nou termen la Tribunalul Olt, iar dezvăluirile i-au revoltat pe cei din sală. Avocata familiei Melencu a oferit detalii uluitoare, după primele audieri de martori cu identitate protejată. Ce au povestit aceștia în fața judecătorului și părinților celor două fete ucise.

Avocata familiei Melencu a făcut primele declarații după audierile de martori cu identitate protejată

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a oferit presei detalii uluitoare din timpul audierilor de vineri.

Impact.ro Câţi bani a furat Petre Roman, de fapt, de la statul român?! Oana Roman l-a…

„Au fost audiați doi martori, cei sub acoperire din arestul București care au învățat lecția care li s-a spus. Ei citeau din rechizitoriu și nu știau nici ordinea în care au fost date așa-zisele declarații date de către Dincă.

Sunt montați de către DIICOT, să confirme o stare de fapt care nu corespunde realității. Dincă are niște complici care sunt în libertate. Acei complici știu să lucreze cu telefoanele mobile. Am cerut audierea comisarului Barbu Daniel să ne spună cine l-a trimis, dacă este adevărat că l-a trimis procuroarea Hăineală”, a declarat avocata familiei Melencu, potrivit Gândul.

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, familiile celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, l-au privit în ochi pe bărbatul acuzat de moartea lor. În cele șase ore petrecute în sala de judecată, Gheorghe Dincă și celălalt inculpat din dosar, Fane Risipițeanu, au ascultat declarațiile celor patru martori citați.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *