joi. mart. 28th, 2024

Un bărbat a jefuit o bancă, dar în loc să se facă nevăzut, s-a oprit la bancomatul din fața clădirii pentru a-și depune banii în cont.

Totul s-a întâmplat duminică, în statul american Delaware. Polițiștii au arestat un bărbat care a furat 150 de dolari dintr-o bancă.

Omul, identificat ca McRoberts Williams, în vârstă de 44 de ani, s-a apropiat de un ghișeu și i-a înmânat funcționarei un bilet pe care scria ”acesta este un jaf, am nevoie de 150 de dolari”.

”Îmi pare rău”, a spus bărbatul, înainte să primească suma cerută, au povestit polițiștii.

Femeia s-a conformat și i-a dat banii. Individul a ieșit din clădire, dar nu a fugit. S-a oprit la bancomatul din fața băncii pentru a-și depune banii în cont. Între timp, angajații au activat butonul de urgență, scrie Daily Mail.

Hoțul a fugit, pe jos, de la locul faptei, în cele din urmă, și s-a ascuns în spatele unui centru comercial din apropiere. Polițiștilor nu le-a fost foarte greu să-l găsescă.

Bărbatul a fost reținut și acuzat de tâlhărie. Cu toate acestea, oamenii legii nu au reușit să recupereze banii, tâlharul având asupra lui doar un card bancar.

După ce a fost reținut, el le-a povestit autorităților că a ajuns în Delaware ”călărind, pe exteriorul unui tren de marfă” și că ”mintea lui este în prezent controlată de o terță parte printr-un implant situat undeva în corpul său”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *