mie. aug. 17th, 2022

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian a făcut noi declarații referitoare la averea regretatului artist. Ce se întâmplă cu vila din Craiova și cu bunurile înregistrate pe firmele în care și impresarul este acționar.

În urmă cu mai bine de o lună avea să se stingă din viață unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară din România. Petrică Mîțu Stoian a murit după ce a ajuns la o clinică de recuperare post-COVID-19.

Carmen Obârjanu: ”Nu există testament”

În urma sa, pe lângă suferința lăsată în sufletele fanilor și a celor apropiați, interpretul a lăsat și o avere impresionantă. Conform informațiilor apărute în spațiul public, după zeci de ani de carieră, Mîțu a adunat o avere de un milion de euro. Mai concret, artistul deținea o mașină de lux, un apartament în Capitală, două în Euforie Nord, casa părintească din Isverna și o vilă în Craiova.

Moștenire în jurul căreia acum s-a pornit un adevărat scandal între impresarul regretatului artist și familia lui Petrică Mîțu Stoian. Pentru că nu există un testament lăsat de cântăreț, se impune acum o succesiune, în urma căreia se va decide cine și cât va moșteni.

”Nu există testament. Acțiunile firmei se împart și devin acționari rudele alături de impresar. Nu pot vinde ce au în firmă, decât prin hotărârea acționarilor împreună. El ținea legătura cu familia lui, nu era străin de familia lui”, a declarat Carmen Obârjanu, avocata familiei regretatului interpret de muzică populară, conform Antena 3.

Sora artistului îi aduce acuzații lui Doru Gușman

Reacția avocatei regretatului artist vine după ce în spațiul public, Maria Tărchilă și Doru Gușman și-au aruncat cuvinte grele unul altuia. În timp ce sora artistului a spus că nu vrea nimic decât casa părinteacsă și lucrurile de suflet ale artistului, pentru a deschide un muzeu în cinstea lui, aducându-i acuze dure impresarului, de cealaltă parte, Gușman a negat mereu totul.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.