mie. iul. 17th, 2024

Tragedie fără precedent în lumea muzicală după ce un celebru artist a fost ucis chiar pe stradă. Totul s-a întâmplat miercuri seară, iar camerele de supraveghere au înregistrat atacul. Este doliu în lumea rapp-ului la nivel mondial și totodată a doua mare pierdere din industrie.

Doliu în lumea muzicii rap după ce un celebru artist a fost ucis. Este vorba despre rapperul Slim 400, care a fost împuşcat mortal miercuri seară în oraşul Inglewood din Statele Unite, conform Los Angeles Times.

Potrivit presei americane, atacul ar fi avut loc pe Seventh Avenue, în jurul orei 19:50. Departamentul de Poliţie din Inglewood anunță că poliţiştii care patrulau în zonă l-au găsit pe artist rănit după ce au auzit împuşcături.

Ulterior, autorităţile au identificat victima drept Vincent Cohran, adică numele real al lui Slim 400. Deși paramedicii i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului și l-au transportat la un spital local pentru a-l putea salva, din păcate a fost mult prea târziu pentru el. Aceștia au fost nevoiți să îi confirme decesul.

La momentul actual, poliţia din Inglewood adună probe în continuare şi interoghează martori pentru ancheta în curs de desfăşurare. De menționat este faptul că, deși site-ul TMZ a relatat iniţial că Slim 400 avea 33 de ani la momentul decesului, însă poliţia a declarat ulterior că acesta avea 34 de ani.

Tragedie în lumea muzicii rap. Un celebru artist a fost ucis

Totodată, trebuie menționat și faptul că, înainte cu doar câteva ore de atacul în urma căruia și-a pierdut viața, Slim 400 a lansat un videoclip muzical pentru piesa sa „Caviar Gold”. Amintim că nu este prima oară când artistul se află într-o astfel de situație.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *