mie. aug. 17th, 2022

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a ajuns într-o nouă nouă etapă. Dacă până acum cei doi (încă) soți nu au vrut să apară împreună în emisiuni televizate pentru a evita certurile în public, aseară au încălcat toate regulile și au devenit protagoniștii unui scandal de proporții în direct la TV. S-au aruncat vorbe grele și de o parte și de cealaltă, s-au făcut acuzații grave și s-a lăsat cu amenințări cu plângere la CNA.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au spălat rufele în public. Scandal în miezul nopții, în direct la TV

Anamaria a continuat cu reproșuri la adresa soțului ei și a comentat pe marginea imagininilor apărute în spațiul public cu „Reghe” și amanta sa, Corina. La un moment dat, acuzele impresarei au fost întrerupte de un mesaj primit de moderatorul emisiunii chiar de la antrenorul Universității Craiova: „Nu aveți voie să folosiți numele meu, aveți notificare la CNA! Nu este în regulă să vorbiți despre niște minori, nu mai vorbiți despre copiii mei”.

În replică, Laurențiu Botin i-a transmis: „Dacă vreți să intrați în direct, vă invit cu cea mai mare larghețe”.

Replica Anamariei nu a întârziat să apară: „Vă dați seama cât de mic poate să fie?”

Reghecampf a acceptat să intre în direct pentru a lămuri lucrurile

În cele din urmă, aproape de miezul nopții, Laurențiu Reghecampf a acceptat să intre în direct pentru a clarifica anumite aspecte. A fost însă întrerupt de soția sa care a pornit o serie de atacuri la adresa antrenorului, culminând cu acuzația gravă cum că ar fi golit conturile familiei pentru a-i trimite bani Corinei.

Laurențiu Reghecampf: „N-aș vrea să vorbesc cu tine, aș vrea să vorbesc cu Laurențiu (n.r – moderatorul emisiunii). V-am trimis o simplă notificare, pe care am trimis-o tuturor, să nu se discute despre viața mea privată. Dacă vreți să țineți cont sau nu, e treaba voastră.”

Acuzații grave ale Anamariei Prodan: „Ai transferat banii noștri în conturile domnișoarei”

Anamaria Prodan: „Păstrează-ți decența și fii mulțumit că ai avut oportunitatea să intri în direct la acest post, unde eu sunt patroană. Dar să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei an și tot ce ai făcut acestei familii. Nu faci decât să-ți câștigi ura copiilor tăi cu acest pictorial pe care trebuie să-l ai alături de toți copiii tăi, nu alături de această domnișoară care ne terorizează de 3 ani!. Ai transferat banii noștri din conturile noastre în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum. Foarte frumos pictorialul, dar ai uitat de Sfântul Nicolae, ai trimis bani copilului prin șofer. Ai spus că nu vrei să-l vezi, că îți aduce COVID!”.

Deranjat de acuzele aduse de soția sa, Laurențiu Reghecampf a închis telefonul, însă ulterior a revenit în direct: „Întrebați-o pe Anamaria despre scandal. Eu nu am niciun scandal cu ea, noi doar avem un proces. Am lămurit deja discuția despre pozele care au apărut în presă cu Ana dezbrăcată. E adevărat, mi le-a trimis pe mail, dar le-am șters. Am încurajat-o să meargă la Poliție”.

Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită așteaptă un copil

În vară Laurențiu Reghecampf anunța public că a divorțează, însă nu multă lume a luat în serios atunci afirmația antrenorului. Asta și pentru că Anamaria Prodan dezmințea constant informația venită chiar de la soțul ei.

Într-un final, sexy-impresara a trebuit să accepte realitatea, mai ales că în ultima vreme au apărut mai multe imagini cu Laurențiu Reghecampf și noua sa iubită, care se presupune că ar fi și însărcinată. Corina ar urma să-i dăruiască un băiețel lui „Reghe” la începutul anului viitor.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.