lun. iun. 17th, 2024

Explozia a avut loc la o pensiune din centrul orașului, mai exact din cartierul Mărăști.

În urma incendiului, o femeie a fost găsită carbonizată, iar alte două au fost transportate la spital cu răni grave. 

În acest moment, la fața locului intervin 30 de pompieri cu 3 autospeciale de stingere și o platformă de lucru la înălțime, dar și 5 ambulanțe. 

Explozia a fost atât de puternică încât geamurile unei săli de sport din apropiere s-au spart, dar și cele ale blocurilor din apropiere. 

”În jurul orei 06:49, ISU Cluj a fost alertat prin apel la numărul unic 112 pentru a interveni la un incendiu în urma unei explozii, la un imobil din cartierul Mărăști din Municipiul Cluj Napoca. 

Deplasați la fața locului colegii au găsit o persoană carbonizată, de sex feminin. Au mai fost identificate două victime care prezentau arsuri pe mare suprafață a corpului. Aceste persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgență și au mai fost asistate încă patru persoane care nu au necesitat însă a fi transportate la spital. 

S-a intervenit pentru lichidarea incendiului, în acest moment intervenția este spre final, în sensul în care incendiul a fost lichidat”, a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *