mie. aug. 17th, 2022

Realizatoarea tv, Iuliana Mariciuc, a făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care o are cu bunica sa, dar și despre cei 10 ani grei în care a încercat să devină mamă.

Iuliana Marciuc a acceptat provocarea Mădălinei Alambrinoc, la emisiunea tv „Teo Show”. Iubita lui Adrian Enache a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața ei. Această a mărturisit că după venirea pe lume a fiului său, în urmă cu 16 ani, nu a mai plâns. Totuși, gândul că bunica, aflată la o vârstă înaintată, va pleca în curând de lângă ea, a făcut-o pe Iuliana Marciuc să nu-și poată stăpâni lacrimile.

Iuliana Marciuc, în lacrimi la televizor
Cea mai mare sensibilitate a prezentatoarei îi vizează pe seniori. Iuliana Marciuc o iubește enorm pe bunica sa, Maia, așa cum îi place să o alinte. Bătrâna, ajunsă la 93 de ani, este cel mai mare sprijin al iubitei lui Adrian Enache. Gândul că aceasta va părăsi, în curând, această lume, i-a umplut Iulianei Marciuc ochii de lacrimi și nu s-a mai putut abține să nu plângă.

„Mă impresionează fiecare zi petrecută împreună cu ea, în care îmi dau seama, de fapt, că oricât aș fi eu de optimistă, mai e puțin. Înseamnă copilăria mea, pentru că stăteam cu ea. Apoi, înseamnă și persoana care, alături de mama, m-a ajutat să îl cresc pe David.”, a spus Iuliana Marciuc.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.