mar. feb. 7th, 2023

Celebra actriță mexicană Carmen Salinas s-a stins din viață la 82 de ani. Aceasta era una dintre cele mai apreciate artiste de pe micile ecrane. A ajuns în comă din cauza unei probleme de sănătate.

Familia a anunțat tragica veste. Carmen Salina era considerată una dintre cele mai mari actrițe din Mexic, fiind protagonista a sute de telenovele și filme.

Înainte să afle că are probleme de sănătate, vedeta filma pentru o nouă telenovelă: „Mi fortuna es amarte”, unde o juca pe „Doña Margarita Domínguez”. Potrivit presei din Mexic, după decesul lui Carmen Salinas, Silvia Pinal sau de Ana Martin sunt propuse pentru a îi lua locul.

Aceasta și-a petrecut toată viața lângă soțul său, Pedro Plascencia, alături de care a avut doi copii, pe Pedro Plascencia Salinas și pe María Eugenia Plascencia. Timpul actriței era unul foarte încărcat, având șapte nepoți.

O alta mare actriță s-a stins din viață

Lovitură peste lovitură pentru lumea artiștilor! Actrița Mila Moreira, a murit, luni, la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro, la vârsta de 72 de ani. Aceasta și-a început cariera ca model în anii ’60, iar în anii 70, a devenit jurat în cadrul show-ului de televiziune “Chacrinha”.

„La vremea aceea, nu era obișnuit să ai un model care făcea televiziune, așa că, desigur, inițial au existat prejudecăți”, declarase actrița în urmă cu câțiva ani.

Aceasta a fostul primul model care a lăsat modelingul pentru actorie. În 1979 a lucrat la prima sa telenovelă: Marrom Glacê, de Cassiano Gabus Mendes, la Rede Globo. A participat la peste 30 de telenovele și miniseriale pentru televiziune, iar în cinema, a lucrat în șase producții.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *