mie. aug. 17th, 2022

A venit expertiza asupra diamantelor găsite de anchetatori în casa fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache! La locuința fostului primar au avut loc anul trecut descinderi ale procurorilor, în cadrul unui dosar penal cu acuzații serioase. Tudorache este acuzat de oamenii legii de spălare de bani şi complicitate la trafic de influenţă.

Diamantele găsite în casa fostului primar Daniel Tudorache sunt veritabile

Acum, procurorii urmează să afle de unde a avut primarul bani pentru bijuteriile de milioane de euro. La descinderi, Daniel Tudorache spunea că bijuteriile nu sunt ale lui, ci ale fostei sale soții, de care s-a despărțit în urmă cu…28 de ani. Este vorba de diamante, bijuterii de aur şi ceasuri, iar valoarea acestora se ridică la 9 milioane de lei. procurorii au deschis un dosar de mare corupţie, Daniel Tudorache fiind acuzat de spălare de bani şi complicitate la trafic de influenţă.

Diamantele gasite in casa fostului primar Daniel Tudorache sunt veritabile
Diamantele gasite in casa fostului primar Daniel Tudorache sunt veritabile

„Nu sunt un om bogat, averea mea fiind familia și onoarea”

Daniel Tudorache este cercetat alături de fosta sa soție, dar și de un apropiat al său. Mai exact, apropiatul respectiv se pare că ar fi cerut cotă parte dintr-un contract încheiat de o firmă cu o instituție subordonată Primăriei sectorului 1. Acești bani ar fi ajuns la Daniel Tudorache.

Din punctul de vedere al actualului primar al Sectorului 1, achiziția de tablete pentru copii în contextul pandemiei nu era necesară. De altfel, Clotilde Armand a inceput prigoana totală împotriva tuturor angajaților primăriei care nu au ‘pupat inelul’. Revenind la percheziție, am pus la dispoziția organelor de anchetă tot ce mi s-a solicitat, însă nu s-a identificat nimic suspect. Nu sunt un om bogat, averea mea fiind familia și onoarea”, spunea edilul.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.