sâm. mai 18th, 2024

O mamă a decis să își lase bebelușul în cameră cu câinele familiei, fără să se gândească în vreun moment la ceea ce avea să urmeze. Când s-a întors, femeia a avut parte de o surpriză uriașă.

Nu e deloc ușor rolul de mamă, mai ales când ai un bebeluș ce trebuie să fie supravegheat în permanență. O femeie a pregătit mâncarea fetiței sale, a pus-o în scaunul special de servit masa și a lăsat copilul în compania câinelui familiei, un malinois belgian pe nume Baz.

Inițial, femeia nu s-a gândit la ceea ce avea să urmeze și a plecat în altă cameră, lăsându-i pe cei doi să stea împreună. A crezut că bebelușul își va vedea liniștit de mâncat, dar după un timp a decis să verifice că totul este în regulă.https://42c2c530f161356d5d3c14dfcb5017a6.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Totuși, când a revenit în cameră, femeia a avut parte de o surpriză de proporții! În tot acest timp, fetița a avut griă să își ofere feliile de șuncă micului său prieten patruped, iar acesta a fost mai mult decât încântat să „coopereze”!

https://www.tiktok.com/embed/v2/7033794684862401797?lang=en-US

Văzând ce se întâmplă, mama a încercat s-o oprească pe copilă din a-l hrăni pe câine, dar eforturile sale au fost în zadar și cea mică a protestat într-un mod gălăgios. Apoi, când s-a liniștit, bebelușul a continuat să dea mâncarea patrupedului, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat!

Filmarea publicată pe TikTok a devenit imediat virală și a adunat mai bine de opt sute de mii de vizualizări și mii de comentarii și reacții, arată cei de la mirror.co.uk.

Fetița pe nume Sofia și câinele său, Baz, au o prietenie cu totul și cu totul specială și cei doi sunt nedespărțiți. Aceștia au și un cont de TikTok unde femeia publică o parte din cele mai amuzante întâmplări cu cei doi. Mai bine de trei sute de mii de persoane urmăresc peripețiile celor doi prieteni care fac o echipă bună la joacă, dar mai ales la împărțit mâncarea.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7033406163341413637?lang=en-US

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *