mie. aug. 17th, 2022

Ianis Stoica (19 ani) este revelația sezonului la FCSB, tânărul atacant având prestații impresionante în tricoul roș-albaștrilor, motiv pentru care mai multe formații din Europa au pus ochii pe el.

Ianis Stoica este noua vedetă de la FCSB, iar Gigi Becali speră să ia multe milioane de euro pe atacant. Până atunci însă, latifundiarul vrea să-i ofere toate condițiile atacantului pentru a se dezvolta și a juca bine.

Anunțul momentului la FCSB » Arsenal chiar l-a căutat pe Ianis Stoica: „Interesul e real, nu posibil”

FCSBAnunțul momentului la FCSB » Arsenal chiar l-a căutat pe Ianis Stoica: „Interesul e real, nu posibil”

Astfel, astăzi, când Ianis Stoica a împlinit 19 ani, Becali i-a făcut un cadou impresionant fotbalistului său, tocmai pentru a-l mai ține la echipă.

„Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament azi, de ziua lui. Îl țin să iau si eu 30-40 de milioane. Vrei sa iau 7 acum?”, a declarat Gigi Becali potrivit sport.ro

Sezon de vis pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica e revelația acestui sezon la FCSB, a devenit un fotbalist important al roș-albaștrilor după câteva sezoane în care fusese împrumutat și nu izbutise să se impună nici măcar în liga a doua. 

În partida cu FC Botoșani, 3-1, a marcat al patrulea gol din prima ligă pentru FCSB și l-a depășit astfel pe tatăl său, Pompiliu Stoica, la capitolul acesta.

Florin Bratu: „Ianis este un tip extrem de echilibrat, putem câștiga un atacant bun”

Bratu a remarcat calitățile tânărului atacant de la FCSB, însă a dezvăluit că trebuie să-şi îmbunătăţească mobilitatea și agilitatea pentru a spera la un loc de titular la vicecampioana României.

„Are viteză și simte golul. Pentru un atacant, în fișa postului, cu asta începi. Poate fi și înșelător interesul acesta a lui Arsenal. Trebuie să aibă grijă pentru că acolo contează numai evoluțiile lui. El trebuie să facă abstracție de Arsenal. Trebuie să fim sinceri, e foarte greu în momentul de față să joace un jucător român la Arsenal. 

E un lucru important că este dorit acolo, asta certifică valoarea lui. La cum îl cunosc eu pe Ianis Stoica, este un tip extrem de echilibrat. El dacă ia doar esența, «mă caută Arsenal, am ceva, hai să muncesc mai mult, să prind echipa la FCSB și să joc meciuri la rând titular», atunci putem obține un atacant foarte bun pentru România”, a spus Florin Bratu, la GSP Live.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.