sâm. mai 18th, 2024

Paul din Galați, bărbatul cu care Irina Tănase l-a înșelat pe Liviu Dragnea e tânăr, sportiv și are ochii albaștri. Și are și-o nevastă.

Evz e în posesia unor informații de ultimă oră. Deja celebrul Paul, bărbatul din Galați cu care Irina Tănase ar avea o relație, nu e o invenție sau o făcătura, așa cum tânăra (fosta) iubită a lui Liviu Dragna încearcă să inducă prin terți. El există în carne și oase, și în imagini.

Și nu numai că există, arată și bine, e tinerel, sportiv (de altfel face și sport) și are ochii albaștri. Dar Paul P mai are ceva: o nevastă foarte frumoasă, pe TT, cea a cărei inițială apare dealtfel în convorbirile dintre Paul și Irina Tănase. Așadar, nu numai Irina se ferea de Daddy, ci și amantul ei avea grijă să aranjeze întâlnirile astfel încât să nu-i dea nimic de bănuit soției sale.

Irina: Ți-e dor de ț@#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic

Paul: Într-o zi când nu e T.

(…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

Irina: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

Amantul: OK.

Paul îi cerea bani Irinei Tănase

Paul P, fiul al unui afacerist cunoscut din Galați și Irina Tănase ar mai fi fost împreună, potrivit Cancan, în urmă cu aproximativ 1- ani. Dar pentru că Paul avea profilul unui aventurier, iar Irina dorea o relație stabilă, totul a rămas la stadiul de aventură, care a continuat peste timp, în ciuda faptului că Paul, între timp, s-a și însurat cu frumoasa TT.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *