mie. aug. 17th, 2022

Noi stenograme halucinante au ieșit la iveală, într-un triunghi amoros ce-i are în prim plan pe Liviu Dragnea, Irina Tănase și Paul, presupusul ei amant. Din discuții reiese clar că acesta punea o oarecare presiune pe ea, cu un anumit aspect. Amintim că fostul lider al PSD ar fi părăsit-o pe Irina Tănase, în ziua când ar fi aflat că este înșelat. El s-a retras la vila sa din Teleorman.

Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă

Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase după ce ar fi aflat de conversațiile dintre Irina și presupusul ei amant, Paul. Cei doi amorezi ar fi avut dialoguri incendiare despre relații intime, dar nu numai. Însă noi stenograme indică faptul că între cei doi ar fi existat și discuții legate de bani.

Potrivit stenogramelor publicate de Cancan.ro, Irina ar fi fost cea care îl alimenta pe Paul cu bani, acesta punând chiar și o oarecare presiune pe Irina Tănase, în ce privește banii. El a întrebat-o dacă a făcut rost de bani, iar ea îi spune că mai trebuie să aștepte, întrucât sunt unele probleme. Cu toate acestea,  Irina Tănase îi dă „amantului” ei asigurări că o sumă importantă îi intră în cont.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.