mie. iul. 17th, 2024

S-a aflat de ce a murit Petrică Mîțu Stoian. Conform unor surse medicale, artistul a decedat din cauza unei barotraume. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

S-a aflat de ce a murit Petrică Mîțu Stoian. Rezultatele necropsiei au indicat prezența unor barotraume

„Se consideră că valorile foarte mari ale INR-ului, mai mari de 6-7, predispun și la accidente spontane hemoptizice. Mai ales în cazul tusei foarte puternice sau expunerii la curse lungi cu avionul sau alte situații asemănătoare.

Dacă se discută această situație de barotraumă, dumnealui trebuia să expectoreze în timpul tratamentului sau imediat după ca să se considere această situație”, a declarat medicul care l-a tratat pe Petrică Mîţu Stoian

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost informaţi de către reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa despre decesul unui bărbat de 61 de ani, internat la unitatea medicală. În urma informării, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa.În cauză, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Procurorii analizează în ce mod a murit artistul

„El s-a internat vineri, iar la consultaţia preliminară s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric. El nu a făcut nicio şedinţă”, transmite Clinica Nera, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian.

”Spre dimineaţă, medicul a fost chemat pentru hemoptizie; Domnul Petre Mîţu Stoian a fost transportat cu salvarea la CG SP Oraviţa; Acolo a primit tratament cu O2 şi substanţe perfuzabile specifice care a oprit tusea şi hempotizia; Pacientul s-a simţit bine în tot acest timp, a dorit să se întoarcă la Clinică, dar din prudenţă a acceptat să rămână pentru investigaţii suplimentare.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *