mie. aug. 17th, 2022

Emilian Răducu a mers la locul de veci al fiicei sale și i-a lăsat ducliuri și cadouri cu ocazia zilei de Moș Nicolae.

Tatăl Denisei Răducu nu și-a revenit nici acum din șocul provocat de moartea fiicei sale. Artista s-a stins din viața în urmă cu circa cinci ani de zile, din cauza unei boli crunta care o măcina pe interior. Cel mai greu pentru membrii familiei sunt sărbătorile, atunci când toți ar trebui să se strângă și să petreacă în familie.in cazul lor, mereu va fi cineva care lipsește.

Ieri, de Sfântul Nicolae, atunci când copiii primesc dulciuri și bunătăți de la Moș, Emilian Răducu nu a putut să o uite pe fiica lui. Își aduce aminte de parcă ar fi fost ieri cum Denisa scotocea în ghetuțe pentru daruri. Acesta a continuat taradiția și a mers la mormântul fiicei lui pentru a-i lăsa bunătățile preferate. Tatăl artistei spune că nu trece o zi fără să nu meargă la locul de veci al acesteia, iar dorul de ea apasă în fiecare zi maitare. 

„Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: ”Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!” Râdea și se bucura. Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea!

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.