sâm. apr. 20th, 2024

Cântăreața preferată a lui Nicolae Ceaușescu a murit sămbâtă, la 85 de ani. Tita Bărbulescu a încetat din viață la azilul în care era internată de fostul ei soț.



Tita Bărbulescu s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani sâmbătă, la azilul de bătrâni unde a fost internată de fostul său soţ. În ultima vreme, favorita lui Nicolae Ceaușescu nu s-a simțit atât de bine. Artista a lăsat în urma ei peste 300 de melodii, multe din folclorul cules de la vechii lăutari argeşeni.radio_impuls00:00PreviousPlayNext00:00 / 00:36UnmuteFullscreenCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox Player

A murit Tita Bărbulescu, interpreta de muzică populară preferată de Nicolae Ceaușescu

Tita Bărbulescu a încetat din viață sâmbătă, pe 4 decembrie 2021. Interpreta de muzică popularp s-a născut în 1936, în Topoloveni, județul Argeș, și a învățat să cânte de la tatăl ei, Nicolae Bărbulescu, un cunoscut și adevărat lăutar.

În cariera sa de peste 40 de ani, Tita Bărbulescu a lansat peste 300 de melodii, multe din folclorul cules de la vechii lăutari argeşeni. și a colaborat cu mari cântăreţi şi dirijori cunoscuți, în turnee de succes din ţară şi străinătate.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *