sâm. mart. 2nd, 2024

Un bărbat din Carolina de Nord nu era sigur dacă a cumpărat un bilet la extragerea Loteriei Noroc pe viață a statului, așa că a completat și formularul online. Mare i-a fost surpriza când a aflat că a câștigat… de două ori.

„Tocmai stăteam în pat și mă uitam la un meci de baschet la televizor și nu-mi aminteam dacă l-am completat sau nu”, a declarat Scotty Thomas, în vârstă de 49 de ani, din Fayetteville.

„Așa că l-am completat din nou, iar a doua zi dimineața, fiul meu a întrebat de ce am aceleași numere pe bilete. Mi-am dat seama: „Cred că l-am completat de două ori”.

S-a dovedit că a câștigat 25.000 de dolari în fiecare an pe viață cu fiecare bilet la extragerea din 27 noiembrie. Acest premiu este al doilea cel mai mare premiu al extragerii Lucky for Life.

„Când mi-am dat seama că am câștigat, a trebuit să mă întind pe podea pentru că nu-mi venea să cred”, a spus Thomas. „Este doar o binecuvântare”.

Thomas, operator de basculantă, a optat pentru o sumă forfetară de 780.000 de dolari pentru ambele bilete în loc de plăți anuale, potrivit loteriei, spunând că vrea să investească în afacerea lui, să plătească facturile, să-și ajute familia și poate să cumpere o casă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *