sâm. iun. 15th, 2024

Previziunile lui Nostradamus. A devenit celebru după ce a anticipat cu precizie evenimente esenţiale din istorie, de la Revoluția franceză până la ridicarea lui Adolf Hitler la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 și chiar coronavirusul din 2020.

Previziunile lui Nostradamus. Viitorul pare înfricoșător, cu atât mai mult cu cât și evenimentele de anul acesta ar fi fost menționate de Nostradamus. Iată care sunt profețiile făcute de Nostradamus, potrivit Bzi.ro.

Previziunile lui Nostradamus. Anul în care România va fi cucerită de Rusia

Alte Articole

2021. Apar conflicte armate între multe ţări. Vor dura chiar până în anul 2041. România va fi cucerită de Rusia.

2023. Un val imens de dezastre naturale posibil să lovească planeta. Nostradamus spune că cea mai mare parte a Angliei va fi inundată. Tot din cauza inundaţiilor va suferi şi coasta de sud a Americii de Sud. Va izbucni foametea la nivel mondial.

2024. Omul va crea accidente teribile în Europa şi America.

2025. Se schimbă ordinea mondială. Mai greu de crezut, dar se presupune că Belarus şi Ucraina vor deveni centrul comerţului european.

2027. India sau China vor avea un nou dictator tiran.

2028. Omul va ajunge pentru prima dată pe planeta Venus.

2038. Începe Al Treilea Război Mondial.

2045. Omul ajunge pe Marte pentru prima dată în istoria lumii.

2060. Începe să se folosească armele nucleare.

2068. Nostradamus prezice omul va face cunoştinţă cu o nouă formă de minte. Tot în acest an se va efectua cea mai mare expediţie spaţială, dar majoritatea astronauţilor care vor participa vor muri.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *