mie. ian. 26th, 2022

Dan Diaconescu revine pe micul ecran.

Celebrul prezentator s-a retras din televiziune forțat după ce a fost condamnat la cinci ani și șase luni cu executare, fiind acuzat că i-ar fi cerut bani primarului din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare. Dan Diaconescu a ieșit din penitenciar înainte de termen. Acesta nu mai are voie să activeze în televizor sau în presă.

Dan Diaconescu revine pe micul ecran. Ce plan are fostul prezentator TV

Dan Diaconescu revine pe micul ecran. Fără doar și poate, orice român știe fostul program TV OTV,moderat de Dan Diaconescu. Prezentatorul tv a rămas în amintirea multora, mai ales că în trect manifesta un mare interes. Pentru că nu mai are voie să activeze în televizune sau presă, Diaconescu are un plan bine pus la punct pentru a reveni în atenția oamenilor. Potrivit Cancan.ro, fostul patron OTV le pregătește o surpriză de proporții tinerilor. Dan Diaconescu pare că își dorește să folosească platforma „Zoom Meeting” pentru a intra în contact cu câte 1.000 de adolescenți pe tură.

Vedeta tv vrea să împărtășească cu tinerii experiența sa în domeniul televiziunii, iar totul s-ar desfășura în funcție de prețul de o oră/două, în fiecare seară. Această soluție nu încalcă decizia judecătorească prin care îi este interzis să desfășoare orice activitate care ține de presa scrisă sau audio-vizuală, până în 2025. Dan Diaconescu a apelat la CEDO-Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pentru a cere anularea condamnării. În acest context, răspunsul vine în medie, în opt ani, iar cererea depusă de Dan Diaconescu are avea deja șase ani.

Fiica lui Dan Diaconescu și-a lansat propria televiziune

Se pare că dragostea pentru presă se moștenește în familia lui Dan Diaconescu. Fiica sa, Dona Diaconescu, în vârstă de 16 ani are planuri mărețe și își dorește să continue tradiția familiei. Adolescenta și-a lansat propria televiziune. Dona urmează cursurile Liceului „Gheorghe Lazăr” din Capitală, unde a redactat articole pentru revista școlii. Fiica fostului prezentator și-a dorit să îmbine două ramuri și să lanseze prima televiziune de podcast-uri din România. Potrivit sursei citate, Dona Diaconescu ar aborda subiecte din sfera cryptomonedelor, bursa sau pariuri.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.