mie. feb. 21st, 2024

Într-o zi atât de specială pentru ea, Elena Merişoreanu, în loc să mulţumească urărilor de „La mulţi ani”, a fost nevoită să se lupte cu zvonurile false şi să-i lămurească pe toţi care e situaţia reală.

Elena Merişoreanu a fost sărbătorită în cadrul unei emisiuni tv şi a vorbit despre ce a zvonul trist care a apărut în ultima vreme. Pe reţelele sociale a apărut informaţia că artista ar fi murit din cauza Covid.

”Eu nu știu nimic (n. despre vestea morții sale), pe soț îl sunau să-i zică condoleanțe pentru soția moartă. Toată lumea mă suna, rudele, colegii, prietenii. Bărbatu-miu a zis: ”Păi am vorbit cu ea acum, când a murit?” Sora mea a făcut tensiune 26. E a doua oară când mă ”omoară” așa, acum vreo doi ani s-a mai întâmplat”, a spus Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni TV.

Însă, pe lângă această situație deloc plăcută, Elena Merișoreanu spune că, per total, ziua de naștere i-a fost minunată, căci cei mai dragi oameni i-au fost aproape, chiar dacă nu fizic, prin urările pe care i le-au făcut. Printre aceștia se numără și Jador, dar și Ruby, artiști care o consideră pe Merișoreanu bunica lor.

”De la șase de azi dimineață primesc telefoane, nu-mi mai doresc nimic, la 75 de ani mi-a dat Dumnezeu de toate. Trecutul nu are viitor și vârsta e doar o cifră. Mă simt foarte tânără. Sunt înconjurată de nepoții mei tineri și de oameni frumoși”, a mai completat interpreta de muzică populară.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *