sâm. mart. 2nd, 2024

In privinta cresterii in greutate, cei cu grupa AB reflecta mostenirea mixta a genelor grupelor A si B. Organismul celor cu grupa AB nu produce suficient acid gastric pentru a digera cantitati mari de proteine animale. Astfel, cei care doresc sa slabeasca trebuie sa evite consumul de carne si sa suplimenteze alimentatia pe baza de legume. Totusi, in cazul in care nu puteti renunta total la carne, atunci este preferabil sa consumati miel, curcan, oaie sau iepure. Totodata, este bine sa evitati produsele din carne afumata sau conservata.

Este recomandat ca persoanele care au grupa AB sa incerce inlocuirea grasimilor animale si a uleiurilor rafinate cu uleiul de masline. Sursa importanta de substante nutritive, legumele trebuie sa nu lipseasca din alimentatia zilnica.

Acestea au un rol esential in prevenirea cancerului, a afectiunilor cardiace si imbunatatesc sistemul imunitar al organismului.

Si cerealele sunt bine tolerate de cei cu grupa AB, in special orezul, secara si soia. Pe de alta parte, se recomanda un consum limitat de produse pe baza de grau si porumb, mai ales daca aveti probleme cu greutatea.

Pentru cei din aceasta grupa este indicat sa inceapa, fiecare zi, cu un pahar cu apa calda, amestecata cu sucul proaspat de la o jumatate de lamaie. Aceasta faciliteaza elimanrea toxinelor acumulate in timpul noptii. Foarte eficient este si sucul de grapefruit.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *