mar. feb. 7th, 2023

Noul autovehicul Dacia Spring a depășit toate așteptările pasionaților de automobile. Modelul electric a fost declarat cel mai bine vândut dintre toate mașinile produse de către Dacia, inclusiv Logan și Duster. Este vorba despre un nou record. Câte autoturisme s-au vândut în ultimele două luni de zile. Cifrele sunt impresionante.

Mașina electrică Dacia Spring, cel mai bine vândut autoturism

Românii sunt extrem de încântați de noua Dacia Spring, modelul electric care a fost lansat, recent, pe piață. Livrările majore din lunile octombrie și noiembrie 2021 și-au spus cuvântul, iar noul automobil Dacia s-a vândut „ca pâinea caldă”, reușind să „bată” modele consacrate precum Loganul și Dusterul.

Mai mult de atât, în luna lui Brumar, Dacia Spring a devenit liderul absolut al pieței auto românești, în urma cifrelor impresionante rezultate în urma numărului incredibil de vânzări. Aceasta este o premieră în România, întrucât țara noastră a devenit unul dintre puținele state europene în care lider de piață este o mașină electrică.

Potrivit datelor furnizare de către cei de la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), în luna noiembrie 2021, în România au fost înmatriculate 1.195 de unități Dacia Spring, cu 110 mai multe decât cele aparținând modelului Dacia Logan, fostul lider al vânzărilor de mașini din România.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *