sâm. mart. 2nd, 2024

Antonia a împărtășit cu fanii săi mai multe fotografii din copilărie. Puțini sunt cei care o știu așa! Imagini de colecție cu iubita lui Alex Velea.

Așa cum ne-a obișnuit, Antonia știe cum să-și pună frumusețea în evidență și a dovedit că este una din cele mai frumoase cântărețe din România. Acum este o femeie în toată firea, este mamă, iubită și artistă. În memoria vremurillor apuse, Antonia și-a adus aminte de copilăria trăită în Statele Unite ale Americii și a publicat o serie de fotografii rare cu ea de când era mică.

Iubita lui Alex Velea a devenit tot mai activă pe TikTok, iar ca să fie sigură că atrage milioane de vizualizări și aprecieri, Antonia a scos ”artileria grea” de la naftalină. În costum de baie ori cu formele la vedere, misterul planează mereu în jurul postărilor ei, însă de data asta artista a publicat o serie de imagini din copilărie așa cum puțini au avut ocazia să o vadă.

Imagini rare cu Antonia din copilărie

Știe cum să atragă privirile asupra ei, iar de data asta Antonia nu a renunțat la haine. A scos din sertarul cu amintiri o serie de fotografii de când era mică. Iubita lui Alex Velea a trăit în Statele Unite ale Americii până la vârsta de 18 ani, atunci când s-a mutat definitiv în România. Cele mai frumoase momente din copilărie le-a petrecut peste ocean și asta deoarece încă de la 5 ani a poposit în țara tuturor posibilităților alături de mama ei. Las Vegas a fost locul unde micuța Antonia a absolvit liceul și a făcut primii pași spre viața din lumina reflectoarelor.

Ajunsă la maturitate, artista se declară o fire copilăroasă deoarece a fost singurul copil al familiei și a beneficiat de toată iubirea și atenția părinților. A devenit mamă, iubită și una din cele mai cunoscute artiste din România. Alături de Alex Velea, Antonia și-a clădit propria familie și au împreună 2 copii cărora se dedică în totalitate, potrivit cancan.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *