mar. feb. 7th, 2023

Ion Șmecherul nu a mai apucat să se bucure de locuința făcută special pentru el, însă casa nu va fi vândută, ci va rămâne mai departe celor dragi lui. Cunoscutul cioban avea toată viața înainte, însă în urmă cu două zile a pierit în urma unei come alcoolice.

Ion Șmecherul avea 34 de ani
El se mutase de curând în casa sa
Niște oameni cu inimă mare au decis anul trecut să-i contruiasă o casă lui Ion Șmecherul, cunoscutul cioban de pe YouTube, acolo unde să stea cu viitoarea lui soție și copii pe care și dorea să-i aibă cu aceasta.

Lucrările au început imediat, iar în acest an, în urmă cu doar câteva săptămâni, Ion Șmecherul a putut să se mute în casa visurilor lui, o casă modestă, dar unde nu avea să-i lipsească nimic.

Ce se va întâmpla cu locuința lui Ion Șmecherul, după ce a murit

Din păcate, pătima băuturii a fost cea care i-a adus sfârșitul, iar cunoscutul cioban a murit în urmă cu două zile, după ce a consumat alcool în cantități mari. Acesta a adormit și nu s-a mai trezit, fiind găsit de cumnata sa incoștient după o zi de agoniseală.

Casa lui va rămâne acum celor dragi, mai exact cumnatei sale și nepoților lui, acolo unde femeia se va muta cât de curând, dat fiind faptul că în casa în care ea locuia nu erau condiții atât de bune ca aici.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *