vin. apr. 19th, 2024

S-a aflat câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru, anul acesta. Conform surselor, focoasa blondă ar fi cea mai scumpă invitată. În plus, nu ea și-ar negocia contractele, ci ar avea oameni angajați pentru asta. Mai exact, un agent s-ar ocupa de acest lucru, la fel ca în cazul vedetelor de la Hollywood!

Bianca Drăgușanu ar avea un contract de circa 2.000

Potrivit surselor, ea va îmbrăca la Revelionul lui Dan Negru o rochie superbă, ce valorează 7.500. Blondina ar fi fost de acord să apară în emisiune dacă e plătită măcar cu 25% din prețul ținutei sale.

„Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei’, au spus surse din anturajul blondinei.

Tot despre rochie, s-a aflat că va fi una decoltată și foarte strâmtă. Așadar, vedeta își va pune cu siguranță silueta în valoare. În plus, vestimentația va fi accesorizată cu o pereche de încălțări de lux, cu tocuri de 12 cm.

„Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm’, au continuat acestea.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *