mie. aug. 17th, 2022

Ce vehicul are prioritate de trecere

În situația de față ordinea corectă este tramvai 1, tramvai 2 și autoturism.

4 reguli de bază pentru șoferi 1. Primul venit, primul servit.

Acest lucru se aplică și drumului. Dacă nu există semafor, ci mai degrabă o oprire cu 4 sensuri, prima mașină care ajunge la intersecție primește dreptul de trecere. Nu contează unde este amplasat vehiculul sau în ce direcție merge, această regulă se va aplica întotdeauna atunci când cineva a ajuns clar la indicatorul de stop. Cu toate acestea, fii totuși precaut în fața șoferilor agresivi sau distrasi care pot respinge această regulă.

2. Cedați la dreapta.

Când două vehicule ajung la o oprire cu 4 direcții în același timp și sunt amplasate una lângă alta, vehiculul cel mai îndepărtat spre dreapta are dreptul de trecere. Dacă trei vehicule sosesc în același timp, mașina cea mai îndepărtată ar trebui să continue să cedeze până când au trecut ambele mașini din dreapta lor.

3. Întoarcere directă.

Când ajungeți la o intersecție cap la cap cu un alt vehicul, este important să utilizați semnale. Când două vehicule ajung la o oprire cu 4 direcții în același timp și sunt situate cap la cap și unul dintre vehicule intenționează să se întoarcă, iar celălalt intenționează să meargă drept, vehiculul care merge drept are dreptul de trecere, conform topdriver.com. Rețineți că, dacă ambele vehicule merg direct sau se întorc în aceeași direcție, ambele pot continua în același timp, deoarece nu se vor croi unul pe celălalt.

4. Dreapta peste stânga.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.