mie. feb. 21st, 2024

Michael Schumacher este unul dintre cei mai mari piloți din istoria curselor de mașini. Legendarul pilot a avut un destin tragic după ce ani de zile a făcut furori în Formula 1. Din 2013, în urma unui accident de schi, Schumacher este în comă profundă. De curând, câteva dezvăluiri făcute de Piero Ferrari arată ce se întâmplă cu Schumacher la 8 ani distanță de la cumplitul accident.

Ce se întâmplă cu Schumacher la 8 ani distanță de la accident

În 2013, întreaga lume sportivă a fost șocată de accidentul suferit de marele Michael Schumacher la schi. În urma acestui nefericit accident, marele campion de Formula 1 a rămas în comă. De aproape 8 ani, starea de sănătate a lui Schumacher stârnește curiozitatea tuturor.

Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, a vorbit de curând despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher în cadrul unui interviu oferit celor de la Speedweek. Vicepreședintele Ferrrari a subliniat faptul că este deranjat de faptul că de multe ori se vorbește despre fostul pilot ca și cum ar fi murit.ADVERTISING

Îmi place să-mi amintesc momentele cu Michael în afara pistei. Era o persoană simplă, clară, şi foarte exactă. Nu-mi place că se vorbeşte despre Schumacher de parcă ar fi murit. Michael nu este mort, el este acolo, dar nu poate comunica”, a spus Piero Ferrari.

Corinna Schumacher îi este alături lui Michael zi de zi

Corinna Schumacher, soția lui Michael, i-a fost alături marelui pilot în fiecare moment al ultimilor 8 ani de la tragicul eveniment. Aceasta a făcut câteva dezvăluiri despre viața alături de Michael, după teribilul accident de schi, în cadrul unui documentar produs de Netflix.

Michael îmi lipseşte în fiecare zi. Dar Michael este aici, diferit, dar aici. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi. (…) Am reuşit întotdeauna să trecem peste cursele lui în siguranţă. De aceea eram sigură că avea îngeri păzitori care îl urmăreau. Nu ştiu dacă este doar un fel de perete de protecţie pe care îl ridici singur sau dacă eşti într-un fel naiv, dar pur şi simplu nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michael. (n.r. – Accidentul) a fost pur şi simplu ghinion, tot ghinionul pe care cineva l-ar putea avea vreodată în viaţa lui.

Încercăm să continuăm ca o familie, aşa cum i-a plăcut lui Michael şi încă îi place. Locuim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bine şi pentru a ne asigura că se simte confortabil. Continuăm cu viaţa noastră. «Ce e privat, rămâne privat», aşa cum a spus el mereu. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure cât mai mult de viaţa sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, acum noi îl protejăm pe Michael”, a declarat Corinna Schumacher.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *