sâm. mart. 2nd, 2024

Anamaria Prodan trece prin momente la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Impresara divorțează de soțul ei Laurențiu Reghecampf după ani întregi de căsnicie, iar zvonurile conform cărora acesta ar avea și o amantă pe nume Corina Bilcon care este însărcinată au agravat situația.

Pentru Anamaria Prodan acesta este cel de-al doilea divorț, prima oară, impresara divorțând de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, în anul 2007.

Este vorba despre nimeni altul decât Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, care la vremea respectivă, era văzut în preajma lui Corneliu Vadim Tudor, pe vremea când acesta conducea PRM, relatează Impact.

Sursa citată precizează că relația celor doi ar fi fost una intensă, pasională, iar mulți se așteptau să-i vadă chiar și căsătoriți. La un momentdat, Anamaria Prodan a vorbit despre acest subiect în cadrul unei emisiuni televizate.

Anamaria Prodan se recăsătorește

Deși nu a primit prea bine vestea divorțului intentat de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a conformat ulterior, ba chiar a mărturisit că nu va pierde prea mult timp și se va mărita cu un om bogat, dar și șarmant, după cum povestește chiar ea.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *