sâm. mai 18th, 2024

Asia Express 2021. Nouă perechi dornice de aventură și adrenalină s-au înscris la cel mai dur reality-show din românia pentru a câștiga marele premiu. Pe măsură ce se apropie finala Asia Express 2021, în ultima etapă, cea din Israel, au rămas în cursă doar patru echipe: Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza și Cuza și Emy de la Noaptea Târziu. Care este echipa care va câștigat competiția?

Finala Asia Express 2021 va fi duminică, 28 noiembrie, iar cu această ocazie vom afla și cine va câștiga mare premiu de 30.000 de euro.

MIHAI PETRE: SUNT INTERESANTE SPECULAȚIILE

Potrivit cancan.ro, echipa câștigătoare este cea formată din Mihai și Elwira Petre. La puțin timp după apariția acestei informații, Mihai Petre a dat primele declarații pe această temă pentru fanatik.ro. „Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect”, a declarat acesta.

„Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a mai precizat Mihai Petre.

Mihai Petre și soția sa, Elwira, au pornit pe Drumul Împăraților convinși fiind că experiența celui mai dur reality-show poate ascunde multe situații limită. Și nu s-au înșelat. Asia Express, care se difuzează în prezent pe Antena 1, i-a scos pe cei doi din zona de confort, iar în cazul lui Mihai, adrenalina competiției și-a spus cuvântul. Pentru celebrul dansator, cursa pare că nu se mai termină, acesta mărturisind că de nenumărate ori a visat că se află într-o nouă misiune contracronometru.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *