mar. ian. 18th, 2022

Radu Ștefan Bănică își moștenește pe deplin tatăl, căruia intenționează să îi calce pe urme. După ce a impresionat spectatorii din țara noastră cu aparițiile sale în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, tânărul și-a descoperit o nouă pasiune care îl va ajuta să evolueze în carieră. Are abia 19 ani, însă a reușit deja să-și creeze propriul nume în lumea artistică. 

Născut într-o familie de artiști, Radu Ștefan Bănică a crescut încă de mic în fața scenei și a publicului. Dacă copilăria și-a petrecut-o departe de lumina reflectoarelor, ultimii ani din viața sa au reprezentat începutul carierei sale în actorie și muzică. Este un tânăr deosebit de talentat și ambițios, iar visele sale se vor îndeplini cu siguranță în anii ce urmează.

Radu Ștefan Bănică își moștenește tatăl pe deplin

Radu este student la UNATC – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și s-a afirmat încă de la terminarea liceului pentru talentul său. În urmă cu un an, Ștefan Bănică Jr. anunța mândru că fiul său a fost printre primii admiși la acest program de studii de prestigiu în rândul artiștilor, fapt ce îl va ajuta în evoluția sa profesională. A luat contact încă din adolescență cu lumea teatrului, iar acum este pregătit să demonstreze că merită să fie recunoscut pentru talentul său.

Tânărul recunoaște că reputația tatălui și a bunicului său l-a ajutat să pătrundă în lumina reflectoarelor, însă este determinat să se afirme prin propriile sale eforturi. Pe lângă faptul că este student, s-a implicat și în diferite alte proiecte, cum ar fi emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde a demonstrat că a moștenit pe deplin talentul tatălui său.

SURSA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *