mar. ian. 18th, 2022

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă nu au finalizat procesul de divorț, după un mariaj de 15 ani, dar impresara se gândește deja la viitorul soț.

Anamaria, care a mai fost căsătorită și înainte să-l cunoască pe Reghecampf, spune că s-ar putea căsători imediat după divorț, și i-a făcut portretul candidatului idea, 

„Fiecare bărbat care a fost în viața mea a adus ceva frumos. Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Ce înseamnă bărbatul perfect pentru Anamaria Prodan: 

„Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva, așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf, trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că ai venit Anamaria Prodan și soțul sau iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu, atunci înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a adăugat Anamaria.

Anamaria nu-l iartă pe Reghecampf: „Din acest divorț rămâne cu salariul de la Craiova și o casă în America”

Cu siguranță s-a terminat. Pentru mine nu mai e cale de împăcare. Sunt trădată. Nu mai are ce să caute lângă mine! Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă.  Nu vreau să-l iert! Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. 

Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. 

Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin 
– Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *