mie. ian. 26th, 2022

Elena Udrea a fost întrebată de realizatoarea Denise Rifai, la Kanal D, dacă a fost iubita lui Traian Băsescu. Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale în perioada 2004-2005, când Traian Băsescu a fost președinte, a oferit un răspuns interpretabil. Elena Udrea a infirmat scurt că a fost iubita fostului președinte, dar a completat cu o declarație ce pare o justificare a relației sale apropiate cu Traian Băsescu.

Elena Udrea a fost întrebată dacă a fost iubita președintelui Traian Băsescu, așa cum se vehiculează în România ultimilor 15 ani. Răspunsul fostei „blonde de la Cotroceni” a fost primit cu amuzament de unii lideri politici.

Elena Udrea, care a intrat în politică în 2004, când a candidat pe lista Alianței „Dreptate şi Adevăr’ pentru un loc în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, primar fiind Traian Băsescu, l-a caracterizat pe acesta drept „un bărbat foarte puternic. Un lider, categoric. Și în viața privată, și în politică, oriunde s-ar afla. Este genul de bărbat despre care știi că este puternic, cum îl vezi’.

Fost ministru al Turismului, respectiv al Dezvoltării Regionale şi Turismului, în perioada 2008-2012, Udrea a adăugat că „nu îmi amintesc prima întâlnire, dar era înainte de a intra în politică, un eveniment privat, era botezul fetiței lui Cozmin Gușă’.

Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu: „Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!”Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu: „Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!”
Vezi galeria foto
Întrebată de Denise Rifai direct, dacă între ea și Traian Băsescu a fost o relație mai mult decât profesională, Elena Udrea a răspuns:

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă. Traian Băsescu este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei. Relația a fost extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot.’, a susținut fostul preşedinte al PDL Bucureşti din perioada 2010-2012.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.