mar. ian. 18th, 2022

Florin Tănase revine în echipa FCSB-ului după ce a stat mai mult de o lună pe tușă din cauza unei accidentări suferite în meciul cu CFR Cluj, 1-4. 

FCSB | Revine Florin Tănase

Tănase a suferit în Gruia o accidentare la gleznă după ce a călcat strâmb. „Tănase a vrut să tragă de el, a jucat într-un picior, dar accidentarea este foarte serioasă”, spunea Edi Iordănescu, la finalul partidei cu campioana României.

Fost președinte de imagine la FCSB, Helmut Duckadam a evidențiat care e marele câștig al roș-albaștrilor pentru meciul cu Mioveni, în contextul în care mai mulți jucători ai vicecampioanei au Covid-19, iar Edi Iordănescu nu va fi nici el pe bancă. 

Iordănescu se află în izolare și el pentru că a fost depistat pozitiv la Covid-19.

Duckadam: „Tănase dă echilibru în echipă”

„Da, e un câștig foarte mare revenirea lui Florin Tănase. Tănase dă echilibru în echipă. Bine, nu cred că el e la capacitatea lui maximă, dar faptul că va juca e un avantaj pentru FCSB.

Sper să treacă repede și să revină staff-ul, e greu fără staff, prin telefon nu poți să dai indicații.  FCSB are un lot și un antrenor cu care cred că pot face perfomrmanță”, a declarat Helmut Duckadam, vineri dimineața, la Ora Exactă în Sport. 

Iencsi: „E bine că revine Tănase, dar nu poate fi la un nivel foarte bun de joc”

„E bine că revine, dar nici Florin Tănase nu poate fi la un nivel foarte bun de joc, nu poate juca la un potențial maxim”, a întărit Adrian Iencsi, prezent vineri dimineața în studioul Pro X. 

FCSB – Mioveni e sâmbătă, de la 20:30, la Buzău.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *