mar. dec. 7th, 2021

De mai bine de câteva luni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp ocupă primele pagini ale tabloidelor din cauza situației delicate pe care o întâmpină în familia lor. În ciuda faptului că în primă instanță subiectul divorțului a fost negat de cei doi, acesta a revenit în atenția publicului. Pozele în care antrenorul apare în compania altei femei, alături de care se presupune că intenționează să își întemeieze un cămin, au devenit deja virale, iar soția sa a oferit acum un răspuns legat de cele întâmplate. Dacă până acum impresara nu a dorit să vorbească despre amanta soțului său, în prezent se pare că este dispusă să treacă peste cele întâmplate, ba chiar să-l ierte și să-l ajute pe partenerul său să depășească aceste momente tensionate din viața sa.

Nu mai încape nicio îndoială că Anamaria Prodan este capabilă de orice pentru a-și vedea familia împreună și ferită de orice probleme. Ea și Laurențiu Reghecampf au reușit în decursul celor 13 ani de căsnicie să-și construiască un adevărat imperiu, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, iar mariajul lor a fost mereu considerat demn de admirație. Nicio realizare materială sau în carieră nu s-a putut compara însă cu dragostea de care se bucură, cu care s-au mândrit ori de câte ori au avut ocazia.

Imaginea pe care și-au construit-o în mediul public, de familie perfectă, a fost zdrobită în momentul în care zvonuri despre un potențial divorț au început să iasă la suprafață. Un cuplu care părea de neclintit a fost pur și simplu umbrit de acest scandal, iar motivul se pare că ar fi legat de o altă femeie, pe nume Corina. Dacă în primă instanță Laurențiu Reghecampf nu a dorit să comenteze acest aspect legat de viața sa personală, ba chiar a preferat să-și protejeze soția și copiii de neplăcerile pricinuite de articolele din presă, în prezent poziția sa s-a schimbat. A confirmat divorțul, iar primele poze ce-l prezintă alături de iubita sa nu au întârziat să apără.

sursa aici

By Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

>