Dum. ian. 23rd, 2022

sursa aici

Zi tristă în lumea muzicii populare! Lidia Bejenaru-Botgros, solista orchestrei „Lăutarii”, a s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Soția celebrul compozitor și dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, Nicolae Botgros, avea în spate 45 de ani experiență pe scenă. Vestea a venit ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o pe interpreta de muzică populară din Republica Moldova.
Anunțul trist a fost făcut de Andrei Locoman, directorul general ,,Moldova-Concert”. Până în acest moment nu se cunosc mai multe detalii despre motivele care au dus la sfârșitul artistei.
„Ziua de 26 iulie va rămâne o zi tristă în muzica populară. Lidia Bejanaru-Botgros, solistă de o viață a Orchesrtei Naționale de muzică populară ,,Lăutarii” și-a încheiat spectacolul vieții aici, pe pământ. S-a retras în culisele veșniciei, dar va fi petrecută cu aplauze și flori, așa cum era și întâmpinată de admiratorii săi pe marile scene timp de 45 de ani”, a transmis Andrei Locoman.
doliu
Lidia Bejenaru-Botgros a murit la 68 de ani
Nicolae Botgros se întorsese din nou în brațele soției
Nicolae Botgros și-a părăsit recent amnata și copilul pe care îl aveau împreunî, pentru a se întoarce înapoi la soția lui, Lidia Bejanaru. Celebrul dirijor are o fetiță cu Anișoara Dabija, care a venit pe lume în luna aprilie a anului 2018.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *