lun. aug. 8th, 2022

E scandal uriaș după ce Zanni a câștigat competiția Survivor România 2021. Fanii emisiunii fac acuzații grave pe pagina de Facebook, numind emisiunea o ”făcătură totală”.

Scandal uriaș după ce Zanni a câștigat Survivor România

Finala Survivor România 2021 a avut loc seara precedentă, iar Zanni a fost câștigătorul marelui trofeu și al premiului în valoare de 50.000 de euro. Însă se pare că în mediul online s-a pornit o reală revoltă, fanii emisiunii spunând că premiul nu a fost acordat corect, ci pe alte criterii.

”O făcatură totală, Kanal D stia cui trebuie să dea premiul, dar îmi pare rău de persoanele care chiar meritau au suferit frig foame și cel mai mult lipsa celor dragi de acasă într-un cuvnt rusine Kanal D”, au scris internauții pe pagina de Facebook a emisiunii.

”Clar făcătură” este și un mesaj de pe Instagram.

Alții îl acuză pe Zanni de minciună, numindu-l ”huligan”.

”Asta minte până în ultimul moment, se vede că nu merită, rușine Kanal D. Nu a fost un joc drept și știți că acest huligan nu merita„, a mai sunat unul dintre mesaje.

Deși și Zanni a avut susținători printre aceste mesaje, majoritatea critică totuși deznodământul din finală, mulți internauți fiind de părere că cel care trebuia să câștige este Andrei.

Ce a declarat Zanni după ce a câștigat Survivor România

Zanni e câștigătorul! Ți s-a îndeplinit visul”, a anunțat aseară Daniel Pavel. Ce răspuns a dat Zanni.

„De emoții am transpirat. E cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo”, a declarat acesta la Kanal D după ce Daniel Pavel a dezvăluit că el este marele câștigător.

Drama lui Zanni

Viața lui Zanni nu a fost deloc ușoară. El a avut noroc atunci când Alex Velea l-a luat sub aripa lui, recunoscând în el un potențial talent. Însă până să ajungă să colaboreze cu Velea, acesta a avut un parcurs greu. Părinții săi l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia.

”Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache, potrivit Kanal D.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.