lun. aug. 8th, 2022

Giuliano Stroe avea doar 5 ani când devenea faimos în toată lumea. A reușit chiar să intre în Cartea Recordurilor și mulți l-au numit la acea vreme Micul Hercule. Timpul a trecut, iar acum are deja 16 ani și s-a transformat total.

A fost supranumit cel mai puternic copil din lume. Cu toate că păreau editate, imaginile cu el de la acea vreme erau cât se poate de reale. Avea corpul precum cel al unui adult obsedat de fitness. În anul 2009, numele lui era pe buzele tuturor. Tot atunci au apărut reacțiile negative la adresa tatălui lui.

A fost acuzat că își exploatează propriul copil doar pentru bani, dar și că îl supune unor antrenamente mult prea dure pentru un copil de vârsta lui. Mai mult decât atât, bărbatul a fost la un pas de a fi decăzut din drepturile părinteși, din cauza relelor tratament aplicate minorului.

Îl mai ții minte pe Micul Hercule? Cum arată acum Giuliano Stroe, la 16 ani
Îl mai ții minte pe Micul Hercule? Cum arată acum Giuliano Stroe, la 16 ani

Ce s-a ales de Micul Hercule

Din păcate pentru Giuliano Stroe, se pare că nu mai reușește să facă bani și să atragă atenția ca în trecut. Acum practică boxul, dar nu are bani suficienți pentru pasiunea lui. Tatăl Micului Hercule a decis să scoată la licitație o pereche de pantofi sport și o minge care îi aparțin acestuia.

Licitația începe de la suma de 500 de euro pentru minge și 500 de euro pentru încălțăminte, se arată într-o postare de pe Facebook. Termenul limită până la care pot licita curioșii este 28 februarie 2021. După cum se vede și din alte postări de pe contul personal al lui Giuliano, nu duce o viață ușoară.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.