lun. aug. 8th, 2022

Femeia care a atacat-o cu pietre pe Mirela Vaida, în platoul emisiunii Acces Direct, a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, şi nu pentru tentativă de omor, aşa cum a cerut victima.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida, este revoltată şi spune că va cere schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o, pentru că, spune ea, i-a pus viaţa în pericol. 

Încadrarea se poate schimba, numai dacă judecătorul admite toate probele pe care le va depune Mirela Vaida prin avocaţii săi.

Mirela Vaida spune că va cere schimbarea încadrării juridice pentru că agresoarea i-a pus viaţa în pericol

Dosarul este în cameră preliminară în prezent, astfel că victima, prin apărătorii săi, poate depune tot mai multe probe la instanţă prin care să ceară schimbarea încadrării juridice.

După ce agresoarea a încercat să o lovească pe Mirela Vaida cu un bolovan, femeia a mai avut o tenativă de acest fel. Apoi, ea a fost internată în spital.

Ameninţările au continuat apoi din partea femeii şi rămâne de văzut dacă încadrarea juridică se va schimba, în funcţie de probele care vor fi depuse la dosar.×

Mirela Vaida a fost atacată, pe 19 martie, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.